Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Coroplast

Coroplast Group valmistaa erilaisia teippejä, johtoja ja kaapeleita sekä johdinsarjoja. ISOPARTNERin valikoimiin on päätynyt laaja valikoima erilaisia teippejä.

Yrityksellä on pitkä 90 vuoden historia. Coroplast työllistää noin 7 600 henkilöä ja valmistaa tuotteitaan Wuppertalissa Saksassa sijaitsevan pääkonttorin lisäksi Puolassa, Kiinassa, Tunisiassa, Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Moldovassa.

Coroplastin toimintaa ohjaa vahva tahto tehdä asioita paremmin kuin kilpailijansa aina asiakkaan tarpeet edellä. Coroplast suunnittelee ja tekee tuotteita, jotta heidän asiakkaansa menestyisivät.

Coroplast_alu_tapes_technical_insulation

Alumiiniteipit

Alumiiniteippi sopii eristämiseen ja tiivistämiseen erityisesti silloin, kun teipiltä vaaditaan tavallista parempia lämmönkesto-ominaisuuksia.

Teipit sopivat erityisesti meriteollisuuteen, mutta myös muuhun teollisuuteen, jossa tarvitaan kestävyyttä ja lämmönkesto-ominaisuuksia. Alumiiniteipillä saa siistit saumat alumiinipäällysteisiin eristeisiin kuten kouruihin ja levyihin.

Alumiiniteipit moneen eri tarpeeseen

Alumiiniteippien erinomaisen lämmönjohtokyvyn ansiosta ne sopivat hyvin putkien suojaamiseen. Elektroniikkateollisuudessa alumiiniteipillä voidaan suojata pintoja ja heijastaa lämpöä. Käyttötapoja on siis monia ja jokaiseen löytyy valikoimistamme sopiva tuote.

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset apua alumiiniteippien valinnassa!

Alumiiniteipille tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi:

  • ilmanvaihtojärjestelmien tiivistäminen
  • metalli- ja muoviputkien liitokset
  • lämmön heijastaminen ja suojaus (elektroniikkateollisuudessa)
  • alumiinipintaisten eristyslevyjen saumaaminen ja eristäminen
  • kylmätilojen saumaaminen ja eristäminen
  • kuumien tilojen eristäminen
  • kalvojen liittäminen yhteen
  • höyrysulut
Coroplast_alu_tapes_technical_insulation_alu_se_series

Alumiiniteippien yleisiä ominaisuuksia

Koska alumiiniteipit ovat metallia niiden vahvuuksiin kuuluvat lämmönjohtavuuden ja säänkesto-ominaisuuksien lisäksi myös muun muassa korkea vetolujuus ja jäykkyys. Alumiiniteippi tarttuu hyvin erilaisiin pintoihin ja sitä voidaan käyttää myös kierreteippinä pulttien ja mutterien välissä.

Alumiinista valmistettu hopean värinen teippi on tietenkin myös tyylikäs vaihtoehto ja sopii nopeisiin ja kestäviin korjauksiin. Se kuuluu vakiovarustuksena monien eri alojen ihmisten työkalupakkiin, ja tietyillä teollisuuden aloilla ilman sitä olisi jopa vaikea tulla toimeen.

Tutustu ALU-koroplastinauhoihin verkossa

Coroplast_B-Katalog_2019_Technische_Isolierung_930_silber_b_
Aluminium_Adhesive_Tapes_Coroplast

Alumiiniteipit meriteollisuudessa

Alumiiniteippien ominaisuudet ovat erityisen arvostettuja mm. meriteollisuudessa, jonka tarpeisiin myymmekin teippejä erityisen paljon. Meriteollisuudessa alumiiniteippien suosio perustuu mm. sen erinomaisiin kylmän- ja kuumankesto-ominaisuuksiin.