Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Teollisuus

Laajalla osaamisella ja pitkällä kokemuksella ratkaisemme teollisuusympäristöjen eristystarpeet

ISOPARTNERilla on pitkä kokemus ja laaja osaaminen tarjota ratkaisuja ja tuotteita sekä kuumien että kylmien asennusten eristämiseen esimerkiksi petrokemian sekä prosessi- ja energiateollisuuden laitoksissa.

Yhdessä valmistajien ja muiden toimittajien kontaktiverkostomme kanssa meillä on projektin koosta riippumatta käytettävissämme oikeat tuotteet tarvittaviin tai vaadittaviin ratkaisuihin riippumatta siitä, kuuluvatko ne vakiovalikoimaamme vai eivät.

Eri lämpötila-alueille, -265–1 250 ⁰C, tarkoitettujen eristetuotteiden lisäksi ratkaisuihin kuuluvat ohutlevypäällysteet, kiinnitysmateriaalit, työkalut sekä muut tarvikkeet.

Laaja valikoima tuotteita

Laajan verkostomme avulla pystymme löytämään juuri sopivan ratkaisun. Valikoimamme rakentuu mm. Parocin, ROCKWOOLIN, ja ISOVERIN villoista, joista jokaiselta löytyy ratkaisuja prosessiteollisuuteen. Lisäksi IPCOMIN kumppaniverkostossa on toimittajia erityisesti korkealämpöeristyksiin mutta myös kylmäeristyksiin. Lisäksi Kespetin peltipäällsytevalikoima täydentää eristyksen suojaten eristeitä ääriolosuhteilta ja mekaaniselta kulutukselta.

Kespet tuotteet seina

Peltipäällsyteet varmistavat kestävän lopputuloksen

Prosessiteollisuudessa tarvitaan kestäviä ja taloudellisia ratkaisuja. Valikoimassamme olevat eristeet ovat yksi osa ratkaisua eristäen kylmää ja kuumaa. Eristeet tarvitsevat kuitenkin päällysteet, jotta ne kestävät vaihtelevat tai vaativat olosuhteet.

Ratkaisumme on Kespetin laadukkaat peltipäällysteet. Valikoimastamme löytyy kaikki päällysteet prosessiteollisuuden tarpeisiin:

  • putket
  • käyrät
  • ventiilit ja laipat
  • säiliöt
  • päädyt
  • sekä erikoisosat

Katso koko valikoimamme ja ole yhteydessä myyntiin tilataksesi tuotteita.

Yhteistyökumppanimme energia- ja prosessiteollisuuden eristyksissä

Tutustu tarkemmin:

HVAC isopartner insulation

Talotekniikka

banner our solutions

Valikoima