Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Armacell

Armacell hinnastot

2024
Download

Armaflex Ultima putket ja matot

2024
Download

Armaflex XG putket matot ja muoto osat

Armacell valmistaa laadukkaita ja turvallisia solukumieristysratkaisuja jäähdytykseen, lämmitykseen sekä ääni- ja palosuojaukseen. Johtavana solukumivalmistajana Armacellillä on tarjota ratkaisuja monenlaisiin teknisen eristämisen haasteisiin.

Armacellillä on yli 3000 työntekijää ja 23 tuotantolaitosta ja toimintaa on 15 maassa. Armacellin tuotteita käyttämällä pystytään vähentämään energiakulutusta joka päivä. Yritys kehittää uusia tuotteita koko ajan, jotta eristeet ovat entistä tehokkaampia, turvallisempia ja vastaavat tulevaisuuden eristyshaasteisiin.

ArmaFlex Ultima

Armaflex Ultima – paloturvallinen solukumieriste

Armacell on luonut Armaflex Ultima -eristeen, joka on maailman ensimmäinen solukumieriste, jonka paloluokka on BL-s1,d0. Se tarjoaa näin ollen vertaansa vailla olevaa turvallisuutta tulipalon sattuessa. Tavalliseen tuotteeseen verrattuna Armaflex Ultima tuottaa 10 kertaa vähemmän savua. Tämän ominaisuuden ansiosta tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi julkisten rakennusten poistumisreiteille tai muihin tiloihin ja rakennuksiin, joissa on korkeat palosuojavaatimukset.

Valikoima sisältää putki- ja mattoeristeet, joiden paksuus on 9 mm:stä 32 mm:iin, lisäksi järjestelmään kuuluu myös kannakkeet, teipit ja erikoisliima.

Tutustu Armacell ultima -tuotteisiimme

AF / Armaflex - Putket ja levyt

Luotettava ja joustava solukumieriste jäähdytysjärjestelmien eristämiseen ja kondenssin estämiseen. Tuotteet on erittäin helppo asentaa.

Erinomainen yhdistelmä, matala lämmönjohtavuus ja suuri vesihöyryn diffuusiovastus, estää tehokkaasti energiahävikkiä ja vesihöyryn läpäisyä, jotka taas estävät eristeen alaista korroosiota (CUI). Laaja valikoima koostuu putkista ja levyistä, joita on saatavana useissa mitoissa myös valmiilla liimapinnalla. Valikoimaan kuuluu myös kannakkeet ja solukumiliimat.

AF/Armaflex on varustettu Microban®-antimikrobisella suojauksella, joka antaa lisäsuojaa hometta ja sieniä vastaan.

Näytä kaikki AF/Armaflex tuotteet

AF/ArmaFlex