Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

Meistä

ISOPARTNER Oy – yli 40 vuotta eristysalalla

ISOPARTNER on keskittynyt jo yli 40 vuoden ajan yksinomaan teknisiin eristyksiin ja niihin liittyviin tarvikkeisiin. ISOPARTNER tunnetaan Suomessa teknisten eristysten asiantuntijana, jolla on vankka ja pitkäaikainen kokemus asiakkaidensa eristyshaasteiden ratkaisemisesta.

Osaava henkilökuntamme on aina valmis palvelemaan ja auttamaan asiakkaitamme valitsemaan oikeanlaiset materiaalit jokaiseen kohteeseen. Palveluun kuuluvat myös tekninen neuvonta, asennusoppaat ja kattavat tekniset selosteet edustamistamme tuotteista. Valikoimamme on erittäin kattava. 

Valikoimasta löytyy markkinoiden johtavat kivivilla- ja solukumituotteet ja Kespetin peltipäällysteet. Tarvikevalikoimastamme löydät laadukkaat asennustarvikkeet eristeiden ja pinnoitteiden asentamiseen.

IMG_0251

Olemme vastuullinen toimija

Tavoitteenamme on kehittää toimintaamme jatkuvasti, jotta asiakkaamme saavat alan parhaimmat tuotteet kustannustehokkasti ja varmasti. Huolehdimme myös henkilöstömme ammattitaidosta kouluttaen heitä jatkuvasti, jotta tietotaito ja osaaminen vastaavat nykypäivän haasteisiin. 

Vastuullisena suomalaisena yrityksenä kannamme huolta ympäristöstämme niin tuotteittemme kuin työympäristönkin kannalta. Niinpä tuotevalikoimaamme onkin kelpuutettu vain alan laadukkaimmat sertifioidut tuotteet. 

Tuotevalikoiman ohella huolehdimme ympäristöstä noudattamalla tinkimättömästi ympäristönsuojeluun liittyviä lakeja, asetuksia ja vaatimuksia.

Ota yhteyttä

Jos haluat kuulla lisää tai sinulla on tekniseen eristämiseen tai eristeiden valintaan liittyviä kysymyksiä, soita tai lähetä meille viestiä.