Odotamme mielenkiinnolla sähköpostiasi
Soita meille nyt!

ISOPARTNER toiminta laajenee Suomessa

1.1.2024 lähtien ISOPARTNER Oy:n liiketoimintaan liitetään Kespet Oy:n myyntiorganisaatio. 

 

Lisää toimispisteitä ympäri Suomen

Laajentumisen myötä jatkossa ISOPARTNERin liikkeet löytyvät Vantaan lisäksi Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Vaajakoskelta. Useamman toimipisteen ansiosta, pystymme palvelemaan asiakkaitamme henkilökohtaisemmin sekä tarjoamaan laajan valikoiman eristystyössä käytettäviä tuotteita nopeasti suoraan työmaille kattavista varastoistamme. Samalla asiantuntijuutemme kasvaa entisestään, kun joukkoomme liittyy Kespetin myynti, kymmenkunta alansa asiantuntijaa. 

Toimipisteet

Tuote- ja palveluvalikoima laajenee

Yhdistymisen myötä ISOPARTNERin tuotevalikoima tulee laajenemaan, kun Kespetin tuotevalikoima siirtyy osaksi tuotevalikoimaamme. Kespetin laadukkaat peltipäällysteet siirtyvät ISOPARTNERin valikoimaan ja niiden myynti tapahtuu jatkossa kauttamme.

Kespetin tarjoama teollisuuden laskenta- ja mitoituspalvelu siirtyy ISOPARTNERin palveluksi. Laskenta- ja mitoituspalvelu on ainoa laatuaan ja on tarkoitettu teollisuuden eristysprojekteihin esimerkiksi tehtaille ja prosessilaitoksiin. ISOPARTNERin laskentapalvelu pitää jatkossakin sisällään:

•    projektin laskennan ja mitoituksen
•    hankintavaiheen teknisen tuen
•    eristystöiden laadunvarmistuksen konsultoinnin
•    valvonnan koulutuksen
•    mittatarkat ja helppoasenteiset osat
•    esivalmisteiden välivarastoinnin
•    tuotteiden logistiikan ja toimitusten ennakoinnin

Kespetin tarjoama TIPCHECK-auditointi siirtyy myös osaksi ISOPARTNERin palveluita. TIPCHECK-auditoinnin avulla saadaan luotettavasti selville, millaiset energia- ja kustannussäästöt teollisuuden kohteessa voidaan saada aikaan eristämällä. Auditointi tähtää ensisijaisesti teollisuuden hiilidioksidipäästöjen pienentämiseen, mutta sen avulla voidaan saada myös merkittäviä rahallisia säästöjä.

Yhteistyötä yli maarajojen

ISOPARTNERilla on toimintaa jo monessa Euroopan maassa. Tavoitteena onkin kasvattaa yhteistyötä entisestään ja tarjota ISOPARTNERin asiakkaille maarajat ylittävää ja ensiluokkaista palvelua sekä tuotteita. Kansainvälisen verkoston ansiosta erottaudumme palvelussa ja osaamisessa. Kansainvälisenä ja isona ketjuna pystymme ennakoimaan nopeammin muutostilanteissa ja taata jatkossakin laadukkaita sekä erottuvia ratkaisuja.

ISOPARTNER on osa IPCOM-konsernia

ISOPARTNER on osa kansainvälistä IPCOM-konsernia. IPCOM on nopeasti kasvava ja kunnianhimoinen konserni, joka on erikoistunut lämpöeristyksen, korkean lämpötilan eristämiseen, passiiviseen palosuojaukseen ja äänieristyksen ratkaisuihin.

IPCOM pyrkii olemaan edelläkävijä muuttuvassa markkinaympäristössä vastaten vakio- ja räätälöidyillä ratkaisuilla asiakkaiden tarpeisiin. IPCOM luo kestävää arvoa vahvalla paikallisella läsnäolollaan, strategisilla kumppanuuksilla johtavien valmistajien kanssa, laajalla tuotevalikoimalla ja saatavuudella, logistiikan erinomaisella laadulla ja asiakaspalvelulla.

Odotamme innolla ensi vuoden alkua, kun pääsemme työskentelemään yhdessä! Jos sinulla herää kysymyksiä muutokseen liittyen, älä epäröi olla yhteydessä.

Ipcomgroup